Nova CKB ekspozitura otvorena u Tivtu

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka otvorila je danas novu poslovnu jedinicu u Tivtu, u ulici Palih boraca 22, u blizini trga Magnolija.

Nakon Podgorice, Budve, Nikšića, ekspozitura u Tivtu takođe ima drugačiji i prepoznatljiv koncept, koji će omogućiti najefikasnije i najefektnije obavljanje bankarskih usluga. Cilj banke je da kontinuirano unapređuje podršku privredi, omogući razvoj i realizaciju održivih projekata i ideja i prilagodi proizvode klijentima.

“Otvaranje ekspoziture ove vrste u Tivtu predstavlja dio dugoročne poslovne strategije na ovom tržištu, a istovremeno i sponu sa razvojem ovog grada. Želim da se još dugo srijećemo i da povodi budu dobri projekti, otvaranje novih poslovnih jedinica i podrška uspješnim aktivnostima koje ćemo zajedno realizovati”, istakla je  Gordana Radović, regionalni menadžer.

Na prostoru od oko 160 metara kvadratnih, ova poslovnica pruža niz pogodnosti i novina, omogućavajući klijentima banke da se u lijepom ambijentu  upoznaju  sa različitim proizvodima i uslugama koje Banka pruža.

„Ekspozitura Tivat je počela sa radom 2002. godine sa samo dva zaposlena. Rasli smo zajedno sa našim klijentima, upoznavali se sa njihovim potrebama, dajući im odgovarajuće predloge i nudeći različite proizvode i servise na obostrano zadovoljstvo. Nije uvijek bilo lako ispuniti očekivanja klijenata, ali mi to posmatramo kao izazov, težimo da budemo proaktivni i uvijek jedan korak ispred u pružanju kvalitetne usluge. Otvaranje nove poslovnice CKB banke u Tivtu predstavlja važan događaj za nas i naš grad jer ukazuje na posvećenost zajednici kojoj pripadamo, uvažavanje potreba klijenata, želju za poboljšanjem usluga i dugoročnom saradnjom”, kazala je Vesna Glibota, rukovodilac ekspoziture.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, CKB kao društveno odgovorna institucija veoma je aktivna u pružanju podrške  brojnim projektima i događajima, pa je to slučaj i u Tivtu.

Ove godine, CKB je generalni sponzor muzičkog festivala „Harmonika fest 2015“ koji se održati u periodu od 28-30. maja 2015. godine u Tivtu i okupiti brojne učesnike i goste iz zemlje i regiona. Takođe, u okviru svoje tradicionalno dobre saradnje sa Centrom za kulturu i Opštinom Tivat, CKB je već godinama sponzor festivala „Purgatorije”, prepoznatljive kulturne manifestacije, koja plijeni pažnju svojim brojnim događajima iz oblasti pozorišne i muzičke umjetnosti. Banka je podržala i brojne druge projekte i manifestacije kao što su  Diplomatska regata u saradnji sa kompanijom Porto Montenegro, akcija „Naše more – čisto more“ u saradnji sa kompanijom Vodacom i mnoge druge. U sklopu društveno odgovornog poslovanja, zaposleni filijale su učestvovali i u akciji dobrovoljnog davalaštva krvi iskazujući svoju solidarnost i humanost.

tekst i foto: CDM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *