Pet najbogatijih glumaca `teški` preko skoro jedan i po budžet Crne Gore

Dodajte komentar

Kada se sabere vrijednost pet najbogatijih glumaca na svijetu, njihova ukupna “težina” iznosi nevjerovatnih 2,74 milijarde dolara. Malo je iznenađujuće ko je sve među njima.

Dok obožavamo da ih gledamo na bioskopskom platnu ili u serijama, ovi glumci i te kako imaju dobit od toga, s obzirom na to da polako, ali sigurno punimo njihov kućni budžet.

1. Jerry Seinfeld – 820 miliona

Komičar koji se proslavio serijom “Seinfeld” je ubjedljivo najbogatiji glumac na svijetu. Njegovi prihodi su uglavnom došli od repriziranja istoimene serije, za koju je dobio i Zlatni globus.

2. Shahrukh Khan  – 600 miliona

Čak 220 miliona dolara je razlika između prvog i drugog na Forbsovoj listi najbogatijih glumaca, a bolivudska zvijezda Shahrukh Khan je jedina osoba na ovom spisku izvan vrata Holivuda.

3. Tom Cruise – 480 miliona

Akcioni glumac koji sve opasne scene snima sam je taj rizik dobro i naplatio. Kruz je najviše prihodovao od franšize “Nemoguća misija”, ali ga je pošteno postidio bolivudski kolega.

4. Johny Depp – 450 miliona

Istini za volju, Dep je ove godine snimio tek dva filma “Into the Woods” i “Mortdecai“, pa i nije imao pretjerano velike prihode. Međutim, u 2016. mu se smiješi pozamašna naplata jer su spremna čak četiri projekta.

5. Tom Hanks – 390 miliona

Izgleda da ni oskarovci nisu što su nekada bili, pa tako Henks nema pretjerano bogatstvo na bankovnom računu kao kolege, a sve vam govori i činjenica da je snimio muzički spot za Karli Džepsen.

(BizLife)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *