Telenor: Prihodi na kraju prvog kvartala 13,8 miliona eura

Dodajte komentar

Telenor Crna Gora je na kraju prvog kvartala 2015. godine ostvario prihode u iznosu od 13,8 miliona eura, saopšteno je iz kompanije portalu Bankar.me.

Ako se izuzmu promjene u cijenama interkonekcija, prihodi su porasli za 0,4 odsto, u poređenju sa prvim kvartalom 2014.

“Cjelokupno ekonomsko i regulatorno okruženje u Crnoj Gori je u 2015. i dalje puno izazova, s tim što je na finansijske rezulate uticalo smanjenje domaćih cijena terminacije, krajem prethodne godine. Potrebe naših korisnika ostale su naš najznačajniji prioritet i mi smo nastavili sa ulaganjima. Neki od najnovijih primjera su otvaranje posljednje dvije od 15 novodizajniranih prodavnica u 13 crnogorskih gradova i završetak izgradnje najsavremenijih tehničkih prostorija u Podgorici”, kazao je Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora.

Telenor Crna Gora dio je Telenor Grupe, jednog od najvećih mobilnih operatora u svijetu sa skoro 190 miliona pretplatnika na 13 tržišta.

“Telenor je jedan od najvećih investitora u Crnoj Gori sa ulaganjima od 23 miliona eura u posljednjih pet godina. Sa svojih 354 hiljada korisnika, Telenor pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija”, ističu u kompaniji.

Telenor Crna Gora ima 15 prodavnica u 13 gradova i zapošljava oko 300 ljudi, dok Pametna mreža pokriva 99,5 odsto stanovništva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *