Booking.com će iz Dubrovnika nadzirati turističko tržište Crne Gore

Booking.com, svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja ovog je mjeseca otvorio vrata svojih sezonskih kancelarija u Poreču i Dubrovniku. Zbog kontinuiranog rasta broja partnera Booking.com od ove je godine udvostručio broj zaposlenih u obje kancelarije, a kancelariji u Dubrovniku dodijelio i tržišta Crne Gore i Albanije na kojima bilježi rastuću potražnju i rast broja partnera.

Upravljanje nad tim tržištima kao i u slučaju ostalih zemalja u regiji do sada je nosila kancelarija u Zagrebu, međutim tu će funkciju do kraja septembra imati dubrovački ured.

Povodom otvaranja kancelarija regionalni menadžer Booking.com-a Goran Pleše istakao je:

“Ove godine smo se ponovno odlučili otvoriti sezonske kancelarije u Poreču i Dubrovniku kako bi i dalje pružali pravovremenu podršku našim partnerima te davali savjete hotelima i ostalim tipovima smještaja kako optimizirati ponudu na osnovu potražnje Booking.com-a. Zbog povećanog broja partnera u Istri i dubrovačkoj regiji odlučili smo udvostručiti broj zaposlenih i pojačati ekspertizu u obje kancelarije kako bi našim sadašnjim i budućim partnerima pružali što bolju podršku te pritom svakom Booking.com korisniku osigurali jednostavan pronalazak smještaja koji odgovara upravo njima”.

Uz Hrvatsku, kompanija bilježi i kontinuirani rast broja partnera u regiji, što je u slučaju slovenačkog tržišta s početkom 2015. godine rezultiralo otvaranjem stalne kancelarije u Ljubljani, koji je ujedno prvi ured Booking.com-a u regiji izvan Hrvatske.

seebiz.eu

Check Also

Konzorcijum Novi Volvox i Leitner nastavili pregovore o koncesije za izgradnju žičare Kotor – Lovćen

Konzorcijum koji čine kompanije Novi Volvox i Leitner nastavili su pregovore sa Vladom u vezi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *