Samsung Galaxy S6 Edge i Samsung Galaxy S6 od danas u Telenoru

Najnoviji modeli Samsung telefona – Galaxy S6 Edge i Galaxy S6 u bijeloj, crnoj i zlatnoj boji od danas se mogu kupiti u Telenorovim prodavnicama širom Crne Gore. Ovi uređaji podržavaju 4G signal, pa će korisnici u sklopu nove 4G kampanje moći da iskoriste njihov pun potencijal u Telenor pametnoj mreži, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge, međusobno se razlikuju samo po ekranu zakrivljenom na lijevoj i desnoj strani koji odlikuje Edge model i čini ga jednim od najatraktivnijih modela na svijetu. Zadnja kamera od 16 megapiksela ima optički stabilizator i brzo prateći auto-fokus. Ovo su, takođe, prvi Samsung modeli napravljeni isključivo od čelika i ojačanog Gorilla stakla.

Samsung Galaxy S6, kao i Samsung S6 Galaxy Edge imaju ugrađeno bežično punjenje, pa stoga pružaju pogodnosti punjenja baterije bez potrebe za priključkom ili kablom. Ultra Power Saving Mode omogućava korisnicima da obavljaju pozive i šalju poruke, čak iako je baterija uređaja u tom trenutku na samo 10%. Osim toga, zahvaljujući funkciji brzog punjenja, baterija posle samo 10 minuta napajanja traje 4 sata.

Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge dostupni su po pristupačnim cijenama na rate bez kamate, uz sve komercijalne postpejd pakete za fizička lica čija je mjesečna pretplata veća od 14,90 eura. Ponudu mogu iskoristiti kako novi, tako i postojeći korisnici Telenora koji nijesu pod ugovornom obavezom. Dodatno, korisnici koji kupe ove telefone dobijaju i dodatnih 1 gigabajt besplatnog 4G interneta u nacionalnom saobraćaju, na mjesečnom nivou u narednih šest mjeseci.

Check Also

Pad indeksa i promet od oko 500 hiljada obilježili sedmicu na Montenegroberzi

Pad indeksa i promet od oko 500 hiljada eura obilježili su ovu sedmicu na crnogorskom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *