Jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti globalne strategije Pankaj Ghemawat govornik na Spark.me

Dodajte komentar

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Jedan od govornika koji će svoje iskustvo prenijeti svim prisutnima je i Pankaj Ghemawat, jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti globalne strategije.

Ghemawat je profesor menadžmenta i strategije i direktor Centra za globalizaciju edukacije i menadžmenta na Stern poslovnoj školi Univerziteta u Njujorku, kao i profesor globalne strategije na IESE Poslovnoj školi u Barseloni. U periodu od 1983. do 2008. godine je bio profesor na Harvardskoj školi biznisa (Boston, SAD), a 1991. godine je postao najmlađi redovni profesor u istoriji ove najpoznatije poslovne škole na svijetu.

Ghemawat je takođe najmlađi menadžment guru koji se našao u vodiču najvećih svjetskih menadžment mislilaca, koji je 2008. godine objavio ugledni poslovni časopis, The Economist. Nalazi se na 11. mjestu Thinkers50 liste koja svake druge godine rangira svjetski priznate stručnjake za menadžment.

Kako navodi časopis The Economist, Ghemawatova najnovija knjiga, “World 3.0”, predstavlja “trezven pogled na globalizaciju, koju bi bi trebalo da pročitaju svi koji žele da razumiju ovaj najvažniji ekonomski proces našeg doba”.

Ghemawat je glavni autor DHL Globalnog indeksa povezanosti (DHL Global Connectedness Index), publikacije koja svake druge godine donosi detaljnu analizu stanja procesa globalizacije širom svijeta.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, kao i da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *