LG će pokloniti 4.000 smartphonea G4

Dodajte komentar

LG je danas objavio je da će besplatno podijeliti 4.000 smartphonea visoke klase G4 korisnicima u 15 zemalja, među kojima je i Francuska.

“Šta ima bolje od jednog zadovoljnog korisnika koji će ubijediti 10 drugih”, marketinška je izreka koju je LG primijenio na svoj novi proizvod o kome je objavio samo informaciju da će biti lansiran 28. aprila.

Zainteresovani korisnici mogu povećati šanse da dobiju telefon dijeleći svoju prijavu na Facebooku, Twittteru…, objavio je danas francuski dnevnik Figaro u svom onlajn izdanju.

Ovo je odlična prilika za sve ljubitelje LG brenda , jer se ta vrsta telefona obično prodaje po ceni između 500 i 650 evra.

Srećni “izabranici” će potom imati do 30 dana da isprobaju telefon, uz zadatke koje treba da obave kako bi dobili određene nagrade.

Detalji te akcije, kao i načini prijavljivanja biće uskoro dostupni na Facebook stranici LG-a, precizirala je kompanija.

Dok se čeka na nov telefon, već je moguće osvojiti telefon G Fleks2.

Ne zna se, međutim, da li južnokorejska kompanija planira da nakon 30 dana uzme od korisnika telefone G4 i kako bi to izvela, a da ne naljuti, niti frustrira klijente.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *