Hrvatska: Kupite kuću i godinu dana dobijate besplatnu picu

Vlasnici kuće u Hrvatskoj dosjetili su se originalnog načina kako da privuku pažnju kupaca za prodaju svoje kuće. Oni uz svoju kuću nude cjelogodišnju zalihu pice

Vlasnici su izračunali da iznos koji će dati piceriji, 7300 kuna (oko 950 eura), dali bi i agenciji za nekretnine. Ovo je svakako povoljnije jer će trošak pokriti prodajom kuće.

Ovaj marketinški trik, odmah je privukao pažnju, tako da su se već pojavili zainteresovani.

Sa kupovinom kuće novi vlasnik će dobiti kupon za 365 besplatnih pica u lokalnoj piceriji”, kaže vlasnica kuće od 129 kvadratnih metara.

Riječ je kući s dvorištem i garažom, za koju traže 127.000 eura.

Vlasnici su već dogovorili i posao s obližnjom picerijom, pa će cjelogodišnju zalihu platiti odjednom, za što je dogovoren i popust. Za jednu picu platiće 20 kuna (oko 3 eura).

Kada se sve stavi na papir, marketinški trik koji su sami osmislili sigurno će im se isplatiti.

Ovako nam je jeftinije, nemamo novca za agencije, a nakon što kuću prodamo, moći ćemo da pokrijemo i taj trošak” zaključila je vlasnica, kojoj je ovaj potez već donio nekoliko zainteresiranih klijenata do kojih se vijest proširila.

Check Also

Lučić: Cilj nam je da se širimo na nova tržišta, kao što su Sjeverna Makedonija, Njemačka i Švajcarska

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, učestvovao je na Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *