Škola poslovnih vještina: Predstavi svoj san

Dodajte komentar

Škola poslovnih vještina i novoosnovani gradski Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici organizuju takmičenje: “Predstavi nam svoj san – maštom do najbolje biznis ideje“. Partneri u projektu su Američka privredna komora i UNESCO centar za mir.

Žiri koji čine svjetski i regionalni eksperti iz sfere biznisa ocjenjivaće radove i najboljim idejama pružiti inicijalni kapital i potpuno besplatnu podršku i konsalting.

Finalisti će imati priliku da prisustvuju dvodnevnoj konferenciji i slušati predavanja putem interneta članova žirija iz inostranstva i na taj način se bolje pripremiti za finale koje će biti održano 22. aprila u Podgorici.

U žiriju će biti: Guy Djoken, Mina Chang, Robert Kirk, Neil Sinclair, Mathew Jacobson, Salvatore Loduca, Simon Magaji Agwale, Patricia Torres Meyer, Duško Knežević, Mladen Rabrenović, Vladimir Lučić, Jerrier Ismail (zamjenik šefa političko-ekonomske sekcije američke ambasade).

“Ideja je da širimo duh preduzetništva među mladima i da poznate poslovne ljude iz svijeta dovedemo u našu zemlju kako bi podijelili iskustva sa našim studentima“, saopšteno je iz Škole poslovnih vještina.

Ovo je jedan u nizu partneskih projekata koje će Mreža za poslovni razvoj i Glavni grad Podgorica zajedno realizovati.

Ovo je prvi put da se u Crnoj Gori dešava ovakvo takmičenje, a u Školi se nadaju da će motivisati mlade da se prijave u što većem broju i na taj način pomognu u ostvarivanju njihovog sna.

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici će prezentaciju ovog projekta za sve zainteresovane potencijalne učesnike organizovati sjutra u Sali gradske biblioteke, u 10 sati.

Svi zainteresovani svoje biznis ideje mogu poslati do 12. aprila na mail adresu [email protected]. Najbolja biznis ideja biće nagrađena inicijalnim kapitalom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *