Viz er: Izaberite mjesto u avionu

Lou kost avio-kompanija Viz er uvešće od maja ove godine automatsko dodjeljivanje sjedišta, koja će uz doplatu moći da se zamijene.

Takav način odabira sjedišta počeće da važi za sve letove te avio-kompanije od 19. maja, odnosno biće uvedeno u proces rezervacije od 8. aprila.

Viz er će putnicima koji putuju zajedno i koji se nalaze na istoj rezervaciji dodjeljivati susjedna sjedišta kad god je to moguće, navodi se u saopštenju tog prevoznika.

Putnici mogu promijeniti svoja sjedišta i izabrati željeno sjedište uz doplatu u bilo koje vrijeme najkasnije do tri sata pred planirano polijetanje. Doplate iznose od jedan do 23 eura i njihova visina će zavisiti od tražnje.

Željena sjedišta poput onih u prvom redu koja omogućavaju brzo iskrcavanje ili onih sa dodatnim prostorom za noge se mogu rezervisati uz višu nadoknadu u skladu sa njihovom raspoloživšću.

Putnicima sa kartama kupljenim prije 8. aprila, a za letove na kojima će se primjenjivati novo pravilo, sjedišta će biti dodijeljena prilikom prijave za let (check-in), dok će putnici koji su rezervisali sjedišta sa dodatnim prostorom za noge ili sejdišta u prednjem dijelu aviona biti u mogućnosti da izaberu sjedište po svojoj želji bez dodatnih troškova.

Check Also

Promet na berzi u septembru 873,2 hiljade eura

Ukupan promet na Montenegroberzi u septembru je iznosio 873,22 hiljade eura i bio je 57,27 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.