Studentima predstavljen AmCham Program stažiranja

Dodajte komentar

Predstavnici Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) danas su održali konsultacije sa studentima na Univerzitetu Crne Gore i Univerzitetu Mediteran, kako bi im predstavili Program stažiranja. Program će se realizovati u periodu od 14. aprila do 14. jula 2015. godine.

Za program mogu aplicirati studentina završnoj godini studija sa Univerziteta Crne Gore, Univerziteta Mediteran i Univerziteta Donja Gorica, upisani na studijskim programima: pravo, ekonomija, elektro-tehnika, inženjerstvo, arhitektura,matematika i informacione tehnologije. Rok za slanje prijava je petak, 27. mart do 12:00h na email: [email protected].

Program stažiranja AmCham Montenegro se organizuje petu godinu zaredom. Ove godine obezbjeđena je 21 pozicija za stažiranje. Pored AmCham Montenegro, koja će takođe primiti jednog stažistu, u ovogodišnjem programu učestvuju: Telenor, Deloitte, Crnogorski Telekom, Telemont, Čikom, Atlas Group (Univezitet Mediteran), Gintasmont Investment Construction and Trade, Societe Generale Montenegro i Luštica Development.

Sve informacije o Programu stažiranja su dostupne na web stranici http://www.amcham.me/amcham-news/aip2015/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *