Prva banka: Nagradni konkurs za studente Ekonomskog fakulteta na “Danima bankarstva”

Dodajte komentar

Prva banke Crne Gore sponzor je i učesnik konferencije “Dani bankarstva i preduzetništva”, koju Savez studenata Ekonomskog fakulteta, Univerziteta Crne Gore, organizuje u Kolašinu, 25. i 26. marta. Tom prilikom, Banka će organizovati nagradni konkurs za studente Ekonomskog fakulteta.

Prvog dana konferencije, direktor Sektora za upravljanje rizicima Prve banke Vladimir Duborija održaće prezentaciju na temu “Rizici u bankarskom sektoru Crne Gore”.

Nakon završene prezentacije, Prva banka organizuje za studente nagradni konkurs kojim želi da afirmiše talentovane studenate i mlade vizionare, uz želju da se istakne značaj bankarskog poslovanja u Crnoj Gori.

“Nagradni konkurs će biti organizovan u vidu zadatka kada će studenti imati priliku da odgovore na pitanje iz oblasti bankarskog poslovanja u Crnoj Gori. Uzevši u obzir da su učesnici konkursa još uvijek u procesu formalnog obrazovanja, odgovor će se procjenjivati na osnovu pokazanog načina razmišljanja i vizije”, saopšteno je iz Prve banke.

Žiri, sastavljen od predstavnika Prve banke i profesora Slobodana Lakića sa Ekonomskog fakulteta, izabraće tri najbolja rada i na kraju prvog dana konferencije biće proglašenje pobjednika.

Pobjedničko rješenje biće nagrađeno radnom praksom u Prvoj banci, u trajanju od mjesec dana u okviru koje će se student upoznati sa osnovnim bankarskim procesima,  a dobiće i 300 eura.

Drugi izabrani rad biće nagrađen sa 200 eura, dok će trećeplasirani dobiti 100 eura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *