Takmičenje za preduzetnike: Maštom do najbolje biznis ideje

Dodajte komentar

Škola poslovnih vještina u saradnji sa gradom Podgorice, UNESCO centrom za mir, Američkom privrednom komorom i Američkom ambasadom organizuje veliko biznis takmičenje pod nazivom „Predstavi nam svoj san – maštom do najbolje biznis ideje“.

Svi zainteresovani svoje biznis ideje mogu poslati do 12. aprila na mail adresu [email protected]. Finalisti će imati prilike da prisustvuju dvodnevnoj konferenciji gdje će predavanja putem interneta održati članovi žirija iz svijeta i na taj način bolje ih pripremiti za finale koje će se održati 22. marta u Podgorici.

Iz međunarodne organizacije Mreža za poslovni razvoj kazali su da su u Srbiji zajedno sa Američkom ambasadom i Vladom jako puno radili na sličnim projektima i postigli zapažene rezulate.

“Još nam je draže što smo počeli širenje na region, a ovo je samo jedan od projekata na svetskom nivou koji ćemo raditi. Svakako smatramo da je Škola poslovnih vještina postala brend koji okuplja veliki broj studenata i svetskih i regionalnih govornika. Ovo je prvi put da se u Crnoj Gori dešava ovakvo takmičenje i nadamo se da ćemo motivisati mlade da se prijave u što većem broju i zajedno im pomognemo u ostvarivanju njihovog sna, jer sve je moguće ako to istinski želimo i vrijedno radimo na tome”, navili su iz ove organizacije.

Škola poslovnih vještina u Podgorici počela je sa radom u oktobru prošle godine i okuplja predavače kao što su Gaj Djoken, predsjednik UNESCO centra za mir, advokat Ana Djukanović, ekspert UN za ljudska prava Ivana Jelić, ambasador Andrija Pejović, viceguverner Centralne banke Crne Gore Nikola Fabris, predstavnik UNICEF-a Benjamin Perks i mnogi drugi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *