Stižu li besplatni pozivi preko Facebooka?

Nakon besplatnih poziva u Messengeru u Facebook stiže i aplikacija Telefon. Nasumično odabrani Facebook Android korisnici dobijaju poruku da instaliraju i testiraju Phone aplikaciju za Facebook.

Ova aplikacija radi samo sa Facebookom, prikazuje ko zove i ako u telefonu postoje blokirani brojevi automatski blokira te pozive, prenosi Mondo.

Korisnici koji su isprobali aplikaciju kažu da se ona ne instalira u Android telefona kao aplikacija, nego kao dio Facebooka, zamjena je za brojčanik i omogućava korisnicima da vide vše informacija o pozivaocima – vjerujemo da misle na dodatne FB informacije.

Nažalost, Facebook nije želio da komentariše detalje oko Phone aplikacije, ali neki internet portali kažu da je ovo još jedan od načina da Facebook u pozadini sakuplja informacije o nama, našim navikama i podacima koje razmjenjujemo sa osobama sa kojima se čujemo.

Istinu ćemo znati kad Facebook objavi više detalja o Phone aplikaciji, kao i da li će ona možda biti novi način komunikacije između Facebook prijatelja.

Check Also

Prof. dr Maurizio Dallocchio, Univerzitet Bocconi: Investitori mogu diverzifikovati svoj portfolio ulaganjima u CG

„Investitori koji razmišljaju o diverzifikaciji svog portfolija mogu naći dobro poslovno okruženje u Crnoj Gori. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.