UNIQA: Povoljnosti za građane koji se spremaju za putovanje

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje je, u susret predstojećim praznicima, pripremila povoljnosti za građane koji se spremaju za putovanje.

Građani Crne Gore koji se odluče da kupe polisu putnog zdravstvenog osiguranja, ostvaruju 10 odsto popusta kupovinom putem web shopa UNIQA osiguranja. 

Pored popusta, građanima je na ovaj način omogućena kupovina polise bez obzira na mjesto gdje se nalaze i vrijeme kada to žele učiniti, i to za svega nekoliko minuta.

“UNIQA program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže osiguranicima da izbjegnu eventualne neprijatnosti na putovanju i da se osjećaju lagodno i bezbjedno. Našim osiguranicima je takođe na raspolaganju Kontakt centar koji radi 24 časa dnevno 365 dana u godini i koji je u mogućnosti da obezbijedi asistenciju u cijelom svijetu, od jednostavnih do najkompleksnijih hirurskih zavata“, istakao je Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje. 

Putno zdravstveno osiguranje koje nudi UNIQA osiguranje podrazumijeva tri različita paketa – Standard, Comfort, Ekskluziv – i u zavisnosti od odabranog, osiguranik dobija različite nivoe pokrića.

Cijena putnog zdravstvenog osiguranja se prilagođava godinama klijenta i broju dana boravka u inostranstvu.

“Ukoliko se, na primjer, klijent odluči za sedmodnevni boravak u Italiji, putno zdravstveno osiguranje će ga stajati 8,26 eura, odnosno 7,43 ukoliko polisu kupi preko web shopa Ovim osiguranjem, u slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000 eura (liječenje, tretman, operacije, ljekovi…)“, objasnili su u UNIQA-i.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *