Šta se krije iza tajne uspjeha Etihada?

Dodajte komentar

Predsjednik i generalni direktor Etihad ervejza Džejms Hogan kaže da je “otvoreno nebo do sada bilo formula uspjeha.” Od te formule ogromnu korist imaju putnici i avio-prevoznici širom svijeta.

Hogan je rekao da se iza “tajne” brzog rasta Etihad ervejza ne krije ništa drugo do odlična usluga koju pruža svojim korisnicima.

“Plan koji smo napravili je podrazumijevao da budemo ‘na nuli’ do kraja prve decenije poslovanja i taj cilj smo ostvarili prijje vremena. Ostvarili smo neto profit u svakoj od poslednje tri godine”, dodao je on.

Hogan je ocijenio da “Otvoreno nebo” za putnike znači mogućnost izbora. “Putnici se odlučuju da lete Etihad ervejzom jer mi nudimo izvrstan proizvod sa izvanrednom uslugom, na relacijama na kojima oni žele da lete, po cijenama koje su konkurentne na tim tržištima”, rekao je Hogan dodajući da američki avio-prevoznici vrlo rijetko nude takve alternative.

Etihad ervejz je u 2014. prevezao 14,8 miliona putnika. Iz svog sedišta u Abu Dabiju, Etihad ervejz leti ka 111 postojećih ili najavljenih destinacija za prevoz putnika i robe na Bliskom Istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Južnoj i Sjevernoj Americi.

Etihad ervejz, Er Berlin, Er Srbija, Er Sejšeli, Džet ervejz i Etihad ridženel su takodje članice “Etihad ervejz partners”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *