Ričard Lamb specijalni gost “Škole poslovnih vještina”

Dodajte komentar

Ričard Lamb specijalni je gost predavanja “Škole poslovnih vještina”, koje će biti održano u narodnoj biblioteci “Radosav Ljumović” u Podgorici.

Predavanje na temu Liderstvo će se održati utorak, 17. marta u 16 sati.

Ričard Lamb ima preko 25 godina iskustva kao lider, nadzornik i projekt menadžer. Iza njega su fenomenalni operativni rezultati postignuti uz pomoć izvanrednih strategijskih, organizacionih i liderskih vještina.

Autor je mnogo knjiga iz oblasti liderstva u biznisu.

Trenutno se nalazi na poziciji konsultanta u “Medem-u“

Neke od tema kojima se Škola poslovnih vještina bavi su: diplomatski odnosi, liderstvo, preduzetništvo, poslovna etika, ljudska prava, demokratija.

“Cilj projekta je da pruži mladima zanje i vještine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost, i kako bismo unaprijedili i što bolje iskoristili intelektualni kapital mladih ljudi u zemlji. Još neki od ciljeva su: podsticanje medjunarodnih odnosa, poslovne etike i međunarodne saradnje”, saopšteno je iz Udruženja Mreža za poslovni razvoj.

Gosti predavanja su priznati stručnjaci u brojnim oblastima, iz Crne Gore i inostranstva.

Prvu sezonu “Škole poslovnih vještina“ u Podgorici otvorio je Gi Đoken, izvršni direktor UNESCO Centra za mir, održavši predavanje na temu „Socijalno preduzetništvo“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *