Kompanija “13 jul Plantaže” predstavlja novi proizvod: Premijera rakije od Breskve

Dodajte komentar

Na “41. Sajmu hrane”, koji se održava od 12-14.03.2015.  u Budvi, kompanija “13 jul Plantaže” je pripremila predstavljanje novog proizvoda. Radi se o rakiji “Breskva” koja je regionalno jedinstven proizvod i zbog njenog karakterističnog mirisa promoviše se pod sloganom “Miriše na sreću”.

Prema ocjeni tehnologa “Plantaža” ova rakija će biti veliko osvježenje na tržištu voćnih rakijskih brendova,  jer sve njene karakteristike (snaga ukusa i mirisa, te tehnološki kvalitet), daju garanciju uspjeha ovom novitetu u ponudi kompanije  “13. Jul Plantaže”.

Rakija je nastala tako što je berbom obuhvaćena najbolja odabrana breskva, da bi se nakon toga obavila fermentaciju i destilacija breskve po originalnoj tehnologiji u malim bakarnim kazanima.

Svi posjetioci ovog sajma će pored promocija i premijernog predstavljanja  Breskove  rakije,  moći da prisustvuju i, za tu priliku upriličenim, promocijama već veoma popularnih vina Luča i Vladika.   Plantaže su, za Sajam pripremile i promociju ponude za turistički program “Vinski put”, kao i degustaciju ostalih proizvoda iz svog asortimana.

Plantaze_Breskva_210x297+3mm

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *