Turkish Airlines: Od juna povezuju CG sa 265 destinacija

Turkish Airlines od 25. juna ove godine otvara mogućnost građanima Crne Gore da putuju 10 puta nedjeljno i na taj način će povezati našu zemlju sa 265 destinacija saopštio je za Pobjedu direktor crnogorskog predstavništva Turkish Airlinesa OguzTurkeli.

Ove kompanija koja ulaže sve napore da poveže Crnu Goru sa svijetom i obratno, nastaviće sa svojim konstantnim radom usmjerenim prije svega na zadovoljstvo putnika.

Pored toga što je u martovskom izdanju in flight magazina ,,Skylife“ Crna Gora ponovo predstavljena, intenziviraćemo aktivnosti u cilju promovisanja Crne Gore rekao je Turkeli.

Turkish Airlines u Crnoj Gori je počeo da posluje sa tri leta nedjeljno u junu 2010. godine, a od 29. marta imaće let svakog dana u 14:25 iz Podgorice za Istanbul i u 12:40 iz Istanbula za Podgoricu. Letovi od 25. juna biće večernji i obavljaće se četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Turkish Airlines, koji je četiri godine zaredom najbolja evropska avio-kompanija, nastaviće i dalje da pruža usluge u Crnoj Gori na najkvalitetniji mogući način, kao i da ističe Kotor kao jedno od prestižnih mjesta koje zaslužuje da bude posjećeno i poznato u svijetu.

Check Also

Memorandum CBCG i 16 istitucija: Zajednički razvijaju finansijsku edukaciju

Centralna banka Crne Gore (CBCG) inicirala je Memorandum o saradnji na implementaciji Programa razvoja finansijske …

Leave a Reply

Your email address will not be published.