Qatari Diar – Plavi horizonti: Pripremni radovi u toku

Dodajte komentar

Pripremni radovi za izgradnju luksuznog turističkog kompleksa na Plavim horizontima su u toku i u narednom periodu očekuje se dinamiziranje planiranih aktivnosti, kazao je izvršni direktor Katari Diara Greg Bankhurst. On je u srijedu razgovarao sa ministrom finansija Radojem Žugićem, koji js kazao da su imovinskopravna pitanja u najvećoj mjeri riješena i da su otklonjene prepreke za početak realizacije projekta.

Kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, Žugić je kazao da preostala otvorena pitanja ne mogu i neće ugroziti izvjesnost uspješnosti investicije.

Bankhurst je posebno zahvalio timu ministra finansija na prepoznavanju važnosti ovog kapitalnog projekta, kao i na ažurnosti i uloženim naporima koji su omogućili nesmetan nastavak saradnje u ovom segmentu. Katari Diar planira da gradi turistički kompleks vrijedan 350 miliona. Ministarstvo održivog razvoja nedavno im je izdalo urbanističko-tehničke uslove koji se odnose na djelove deset parcela u Nikovićima, osam u Milovićima i za djelove tri parcele na istoj lokaciji.

Predviđa se gradnja hotela i osnovnih hogelskih objekata sa 168 smještajnih jedinica i 78 u depadansima, kao i izgradlja pomoćnih objekata, sportskih i teniskih terena, SPA centar i plažnog bara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *