Preseljena ekspozitura Societe Genereale banke Montenegro na Zabjelu

Dodajte komentar

Ekspozitura Societe Generale banke Montenegro na Zabjelu će od ponedjeljka, 2. marta 2015, raditi na novoj lokaciji, u Ulici kralja Nikole 323. Novi prostor doprinijeće poboljšanju kvaliteta usluga za klijente, na mnogo ljepšoj i pristupačnijoj lokaciji, kao i u dvostruko većem prostoru nego na staroj lokaciji.

Ekspozitura je rađena u skladu sa standardima Societe Generale grupe. Između ostalog, prilagođena je potrebama osoba sa posebnim potrebama. Pristupna rampa na ulazu omogućiće lak pristup osobama sa invaliditetom, dok će orjentacioni plan za slabovide i slijepe osobe omogućiti lakše snalaženje u prostoru. Za osobe sa potpunim oštećenjem vida su realizovani i natpisi sa reljefnim crtama, na Brajevom pismu, pomoću kojih će se lako upoznati sa prostorom ekspoziture.

Ekspozitura na novoj lokaciji će raditi po već ustaljenom radnom vremenu od 8.30 do 16 časova radnim danima, a subotom od 8 do 13 časova. Posljednji radni dan ekspoziture na staroj lokaciji, u Ulici kralja Nikole 304 je petak 27.februar.

Societe Generale banka Montenegro ima 20 ekspozitura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *