Donacija zaposlenih CKB-a Institutu za bolesti djece

Dodajte komentar

Zaposleni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica su donirali Odjeljenju otorinolaringologije Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore čeona svjetla čija je vrijednost 3,000 eura.

– Krajem svake kalendarske godine zaposleni učestvuju u akciji prikupljanja sredstava koja se usmjeravaju za donacije. Već godinama unazad sarađujemo sa Institutom za bolesti djece i u saradnji sa menadžmentom ove ustanove, sredstva se opredjeljuju za nabavku aparata i opreme za potrebe liječenja djece, a ovomprilikom prikupljena sredstva su iskorišćena za kupovinu čeonih svjetala za potrebe ORL odjeljenja. Ova donacija predstavlja potvrdu da zaposleni CKB-a imaju izgrađen smisao za humanost i senzibilitet prema plemenitimdjelima – istakla je Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

Načelnik Odjeljenja za ORL Dr.Ognjen Jovićwvić iskoristio je priliku da se  zahvali zaposlenima u CKB-u na već tradicionalnoj donatorskoj akciji koja je ovaj put rezultirala kupovinom opreme – čeonih svijetala za potrebe Odjeljenja otorinolaringologije (ORL) Instituta za bolesti djece (IBD).

– Posebno bih se zahvalio gospođi  Maji Vukčević koja je koordinirala akcijom, i kompaniji INEL MEDICA iz Podgorice koja je nabavila navedenu opremu. Oprema će služiti za rad ljekarima u ORL ambulanti, a omogućiće unapređenje kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga našim najmlađim pacijentima kazao je Jovićević.

Svoju svijest po pitanju društvene odgovornosti CKB i njeni zaposleni iskazuju kroz brojne filantropske aktivnosti, prije svega kroz brojna donatorstva i sredstva izdvojena u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gdje se posebno izdvajaju ustanove i organizacije koje brinu o djeci i mladima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *