Donacija zaposlenih CKB-a Institutu za bolesti djece

Zaposleni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica su donirali Odjeljenju otorinolaringologije Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore čeona svjetla čija je vrijednost 3,000 eura.

– Krajem svake kalendarske godine zaposleni učestvuju u akciji prikupljanja sredstava koja se usmjeravaju za donacije. Već godinama unazad sarađujemo sa Institutom za bolesti djece i u saradnji sa menadžmentom ove ustanove, sredstva se opredjeljuju za nabavku aparata i opreme za potrebe liječenja djece, a ovomprilikom prikupljena sredstva su iskorišćena za kupovinu čeonih svjetala za potrebe ORL odjeljenja. Ova donacija predstavlja potvrdu da zaposleni CKB-a imaju izgrađen smisao za humanost i senzibilitet prema plemenitimdjelima – istakla je Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

Načelnik Odjeljenja za ORL Dr.Ognjen Jovićwvić iskoristio je priliku da se  zahvali zaposlenima u CKB-u na već tradicionalnoj donatorskoj akciji koja je ovaj put rezultirala kupovinom opreme – čeonih svijetala za potrebe Odjeljenja otorinolaringologije (ORL) Instituta za bolesti djece (IBD).

– Posebno bih se zahvalio gospođi  Maji Vukčević koja je koordinirala akcijom, i kompaniji INEL MEDICA iz Podgorice koja je nabavila navedenu opremu. Oprema će služiti za rad ljekarima u ORL ambulanti, a omogućiće unapređenje kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga našim najmlađim pacijentima kazao je Jovićević.

Svoju svijest po pitanju društvene odgovornosti CKB i njeni zaposleni iskazuju kroz brojne filantropske aktivnosti, prije svega kroz brojna donatorstva i sredstva izdvojena u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gdje se posebno izdvajaju ustanove i organizacije koje brinu o djeci i mladima.

Check Also

Osiguravajuća Grupa Sava kupila NLB Vita d.d

Osiguravajuća Grupa Sava je postala stoprocentni vlasnik životnog osiguravajućeg društva NLB Vita d.d., pošto su …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *