Nagradna igra Societe Generale banke – Uručeni ključevi automobila Citroen

Dodajte komentar

Direktor Komercijalne Divizije Societe Generale banke Montenegro Radule Raonić uručio je danas ključeve automobila marke Citroen C-Eysee Aldinu Hodžiću, iz Bara,  glavnom dobitniku nagradne igre VAŠA VISA ZA VAŠ AUTO.

Srećni dobitnik Aldin Hodžić je izjavio da je više nego zadovoljan zbog nagrade koja mu je uručena. Za nagradu je saznao od svojih kolega koji su ga 20. februara ujutro probudili da bi mu javili vijest.

„Imam dva telefona i na jedan telefon, oko pola osam, me zvao kolega iz Bara, a na drugom kolega iz Budve. Gledali su jutarnji program Televizije Crne Gore na kojem je bilo javno izvlačenje. Vidjeli su moje ime i prezime i broj kartice, i zvali da čestitaju“, kazao je Hodžić.

Hodžić je klijent banke već 10 godina. On je izjavio da je zadovoljan saradnjom sa Societe Generale bankom Montenegro, a to zadovoljstvo potvrđuje i glavna nagrada koju mu je omogućila Visa Electron kartica.

Podsjetimo, Societe Generale banka Montenegro je za korisnike VISA kartica pokrenula nagradnu igru VAŠA VISA ZA VAŠ AUTO koja je trajala od 15. decembra 2014. do 15. februara 2015. godine. Pravo učešća su imali svi korisnici VISA kartica: Visa Electron, Visa Revolving, Visa Gold, Visa Classic POB.

Sve što je bilo potrebno je da tokom dva mjeseca trajanja ove nagradne igre, od 15. decembra 2014. do 15. Februara 2015, trguju ili  plate uslugu Visa karticom  na POS terminalima ili na internetu.

Korisnici VISA kartica koji su imali minimum dvije transakcije bili su u igri za iPad mini 16 GB, dok su sa minimum 5 transakcija bili u igri za Citroen C- Elysee.

Osam dobitnika nedjeljne nagrade iPad minija koji su izvučeni tokom osam sedmica su : Marija Vukadinović iz Podgorice, Anka Želalić iz Podgorice, Maja Đuretić-Mrdak iz Podgorice, Biljana Mališić iz Podgorice, Jelena Vukadinović iz Budve, Drago Šljivančanin iz Podgorice, Jelena Popović iz Podgorice, Dragan Papan iz Bara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *