U Budvi otvorena redizajnirana Telenor prodavnica

Dodajte komentar

Kompanija Telenor otvorila je danas u Budvi u Mediteranskoj ulici modernizovanu, redizajniranu prodavnicu, u kojoj će korisnici imati jednostavan pristup informacijama i aktuelnim ponudama.

Budva je 12. grad u kojem će korisnici mobilnih komunikacija sve informacije o aktuelnim ponudama, a kako su istakli u Telenoru prodavnica će spremno dočekati turističku sezonu sa dodatno ojačanom ponudom paketa i pametnih uređaja.

“Inspirativno radno okruženje, najviši kvalitet usluge i pokrivenost Telenor pametnom mrežom su prioriteti naše kompanije, u kojima će uživati stanovnici ali i svi posjetioci Budve“, istakli su iz ove kompanije.

Korisnici u Budvi će među prvima moći da se u Telenor prodavnici informišu o novim Play+ paketimai karakteristikama pametnih telefona koji se mogu odabrati već po cijeni od jedan euro ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rata bez kamate. U zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa u okviru pretplate bez dodatne naplate, iz atraktivne ponude digitalnih servisa: Deezer, Capture, Novinarnica, Sport Uživo i WhatsApp. Prilikom aktivacije servisa korisnici dobijaju i dodatni internet saobraćaj za korišćenje ovih servisa.

Foto: CDM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *