U kupovinu idite srijedom

U autlete i tržne centre najbolje bi bilo ići ponedeljkom i utorkom, jer ne samo da će se tako izbjeći gužva, već će i rafovi ponovo biti napunjeni robom, dok je utorak dan kada bi trebalo kupovati preko interneta.

Kada idete u kupovinu, bilo da je riječ o garderobi ili namirnicama, važno je da pratite akcije, sniženja, rasprodaje, ali i da izaberete pravi dan za šoping. Da je u tome ključ, tvrdi Ejla Mel, koautorka knjige “Kako pobijediti u kupovini”.

U autlete i tržne centre najbolje bi bilo da idete ponedeljkom i utorkom umjesto vikendom što radi većina ljudi. Ne samo da ćete izbeći gužvu već će i rafovi ponovo biti napunjeni garderobom, pa ćete imati najbolji izbor.

Utorak rezervišite za kupovinu preko interneta, jer istraživanje pokazuje da tada većina sajtova postavlja nove proizvode, ali i daje popuste na stare.

Srijeda je najbolja za kupovinu namirnica ako želite da izbjegnete gužvu. Najmanje ljudi u supermarketu zateći ćete srijedom posle 21 čas, kada samo četiri posto mušterija posjkupovinećuje prodavnicu.

Check Also

Ovo je najprodavaniji autmobil na svijetu

Najprodavaniji automobil na svijetu prošle godine bio je Toyota Corolla sa 1.236.380 prodatih vozila koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *