U kupovinu idite srijedom

U autlete i tržne centre najbolje bi bilo ići ponedeljkom i utorkom, jer ne samo da će se tako izbjeći gužva, već će i rafovi ponovo biti napunjeni robom, dok je utorak dan kada bi trebalo kupovati preko interneta.

Kada idete u kupovinu, bilo da je riječ o garderobi ili namirnicama, važno je da pratite akcije, sniženja, rasprodaje, ali i da izaberete pravi dan za šoping. Da je u tome ključ, tvrdi Ejla Mel, koautorka knjige “Kako pobijediti u kupovini”.

U autlete i tržne centre najbolje bi bilo da idete ponedeljkom i utorkom umjesto vikendom što radi većina ljudi. Ne samo da ćete izbeći gužvu već će i rafovi ponovo biti napunjeni garderobom, pa ćete imati najbolji izbor.

Utorak rezervišite za kupovinu preko interneta, jer istraživanje pokazuje da tada većina sajtova postavlja nove proizvode, ali i daje popuste na stare.

Srijeda je najbolja za kupovinu namirnica ako želite da izbjegnete gužvu. Najmanje ljudi u supermarketu zateći ćete srijedom posle 21 čas, kada samo četiri posto mušterija posjkupovinećuje prodavnicu.

Check Also

Otvoren Hipermarket Voli u Danilovgradu

Kompanija Voli je danas otvorila novi tržni centar, svoj prvi maloprodajni objekat u danilovgradskoj opštini. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *