Etihad ervejz-aviokompanija godine

Dodajte komentar

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad ervejz, ponijela je titulu “Avio-kompanija godine”.

Nagrada je dodijeljena u okviru glasanja “Aviejšn 100 za 2015. godinu” u organizaciji časopisa Erlajn ekonomiks (Airline Economics), saopšteno je danas iz te kompanije.

Etihad, koji je suvlasnik srpske avio-kompanije “Er Srbija”, dobio je tu značajnu nagradu na osnovu glasanja predstavnika iz te oblasti poslovanja, a priznanja dolaze nakon izuzetne godine u kojoj je doživio značajan napredak u ukupnom rastu, inovacijama i uslugama, navedeno je u saopštenju.

“Veoma smo ponosni što su naša dostignuća iz 2014. prepoznata od strane naših kolega iz industrije. Ove nagrade nas podsjećaju na značajan napredak koji je ova avio-kompanija ostvarila u tako kratkom roku”, rekao je predsjednik i generalni direktor Etihad ervejza, Džejms Hogan.

Tokom 2014. godine kompanija je uvela 10 novih linija, uključujući tri u Sjevernoj Americi i uložila značajna sredstva u nova partnerstva sa udjelom u vlasništvu.

Iz Etihad ervejza podsjećaju da su prošle godine takođe predstavili potpuno novi izgled, koji obuhvata novi dizajn spoljašnjosti aviona, uniformi i ponude na letovima, uz koncept Etihad Rezidencije, prvi takve vrste, koji je promijenio luksuzni komercijalni vazdušni saobraćaj.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *