Kartica Hipotekarne banke, za ljubav i darivanje

Dodajte komentar

U vrijeme proslave praznika ljubavi, 14. februara, Hipotekarna banka nudi idealan poklon, jedinstvenu VISA foto karticu. Klijenti Hipotekarne banke, postojeći i budući, mogu sami, koristeći jednostavnu aplikaciju, dizajnirati svoju pripejd platnu karticu, saopštili su iz Hipotekarne banke.

Povodom praznika ljubavi, Hipotekarna banka organizovala je i nagradni konkurs. Dovoljno je da putem aplikacija ‘HB foto kartica’ osmislite sopstvenu karticu, a od 11. do 14. februara biće otvoreno glasanje za najbolje rješenje, nakon čega će žiri organizatora odlučiti ko je dobitnik vrijednih nagrada: telefona Huawei, foto kartice sa 100 eura i HB zvučnika i baterije za telefon.

Takođe, od 11. do 14. februara Hipotekarna banka će postaviti posebnu foto kabinu u tržnom centru ‘Delta’ gdje će svi zainteresovani moći besplatno da se slikaju, u period od 18 do 22 h.

– Dizajniranje i naručivanje VISA foto kartice je jednostavno i brzo. Dovoljno je da se zainteresovani klijenti prijave putem aplikacije  na sajtu ili fejsbuk strani Hipotekarne banke,  izaberu dizajn (pozadinu)  kartice, koja može biti sopstvena fotografija, slika iz galerije Hipotekarne banke ili fotografija sa Facebook naloga. Na raspologanju je potom i obradjivanjea fotografije, dodavanje posebnih efekata, kao i definisanje jedinstvene  poruke na kartici. Tri dana nakon uplate od 8 eura, koliko je potrebno izdvojiti za izradu personalizovane kartice,  klijent je može preuzeti u filijali koju odabere – kazali su iz banke.

VISA pripejd karticu klijent može dopunjavati, minimalnim iznosom pojedinačne uplate od 20 eura, odnosno  maksimalnim do 2.000 eura. Rok važenja ove kartice je 12 mjeseci.

Izrada jedinstvene, personalizovane VISA pripejd platne kartice Hipotekarne banke uvijek je na raspolaganju zainteresovanima koji žele idealan poklon za svaku priliku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *