IKEA Zagreb očekuje 60 miliona eura prometa u prvoj godini poslovanja

Dodajte komentar

Robna kuća IKEA Zagreb je u prvih deset dana poslovanja, zaključno sa zadnjim danom poslovne godine IKEA Grupe, ostvarila promet od 26,6 miliona kuna, saopštili su iz ove kompanije .

– Prvih pet mjeseci poslovanja robne kuće IKEA Zagreb, kao što smo i očekivali s obzirom na otvorenje, pokazala su visoku stopu zainteresiranosti kupaca i posjetioca uopšte, pa smo prosječno imali oko 7.000 posjetioca dnevno. Već nakon 142 dana dobili smo i milionitog.

Takođe, izuzetno smo zadovoljni što se naša predviđanja o prometu na visini od oko 60 miliona eura u prvoj godini poslovanja realiziraju prema planovima te verujemo kako ćemo uspješno ostvariti zadate ciljeve za prvu poslovnu godinu, ali i nastaviti unaprjeđivati svoju ponudu i usluge na zadovoljstvo naših posjetioca – naglasio je Georg Platzer, poslovođa robne kuće IKEA Zagreb.

Osim Zagrepčana i stanovnika Zagrebačke županije (65%), robnu kuću IKEA Zagreb najviše posjećuju stanovnici Splitsko-dalmatinske županije (4%) te susjedi iz Slovenije (4%), a potom iz BiH (2%) i Srbije (2%). U zagrebačkoj robnoj kući te putem interneta u IKEA FAMILY program vjernosti do danas se učlanilo 108.000 ljudi, a na globalnom nivou IKEA FAMILY trenutno broji 75 miliona članova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *