Podgorica: Biciklističke staze na pet koridora

Dodajte komentar

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice zatražila je urbanističko-tehničke uslove za rekonstrukciju gradskih saobraćajnica zbog izgradnje biciklističkih staza i traka na pet koridora.

Biciklističke staze su predviđene od raskrsnice ulica 27. marta i kralja Nikole do brda Gorica, od Željezničke stanice, Ulicom Mitra Bakića, Bulevarom Save Kovačevića, Ulicom crnogorskih serdara, preko mosta Junion bridž, Bulevarom revolucije, Cetinjskim putem do raskrsnice kod Delte, uključujući i krak ulicom Ivana Milutinovića i Jovana Tomaševića do Ulice serdara Jola Piletića, piše Dan.

U zahtjevu koji je potpisao Srđan Raičević, izvršni direktor Agencije za izgradnju i razvoj, stoji da su biciklističke staze planirane i od raskrsnice Bulevara Mihaila Lalića i Ulice Vlada Ćetkovića, Bulevarom Mihaila Lalića i Bulevarom svetog Petra Cetinjskog do Kraljevog parka, kao i od raskrsnice Ulice 27. marta do Krivog mosta, Ulicom dr Ljubomira Rašovića, Bulevarom Džordža Vašingtona do Bulevara svetog Petra Cetinjskog.

Peti koridor koji obuhvata gradnju biciklističkih staza je od brda Gorica, Bulevarom Ivana Crnojevića, preko Milenijuma, Ulicom 13. jul, Moskovskom ulicom do Bulevara revolucije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *