Samsung dobitnik 80 nagrada

Dodajte komentar

Kompanija Samsung elektroniks osvojila je 80 prestižnih nagrada za inovaciju na Sajmu potrošačke elektronike CES 2015.

Među CES nagradama za 2015. godinu su priznanje za najbolju inovaciju, 31 nagrada za najbolju kućnu zabavu i nagrade za povezane kućne tehnologije.

Samsungovi nagrađeni proizvodi su iz sljedećih kategorija: TV, sistemi kućnog bioskopa, mobilni telefoni, tablet računari, kućni aparati, softveri i kompjuterski komponenti, navedeno je u saopštenju Samsunga.

„Samsung se i dalje fokusira na korisnika, jer nudi prvoklasne i revolucionarne proizvode i servise u različitim kategorijama“, rekao je Gregori Li, predsjednik i generalni direktor ogranka Samsung elektroniks Sjeverna Amerika.

„Počastvovani smo što Asocijacija potrošačke elektronike (CEA®) i industrija prepoznaju tu našu neprestanu težnju da unesemo nove vrijednosti u život ljudi putem tehnologija sljedeće generacije koje će nam promijeniti način života“, izjavio je Li.

Uređaje koji ulaze u CES program inovacije ocjenjuje eminentni žiri sastavljen od nezavisnih industrijskih dizajnera, inženjera i predstavnika medija koji ocjenjuju izuzetan dizajn i projektovanje najmodernijih proizvoda potrošačke elektronike u 28 kategorija.

Dodatne nagrade individualno dodjeljuju vodeće medijske i industrijske organizacije koje prisustvuju događaju gdje se među desetinama hiljada novih proizvoda predstavljenih ove godine posebno istakla Samsungova tehnologija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *