Adriatic Marinas ne odustaje od brodogradilišta u Bijeloj

Dodajte komentar

Kompanija Adriatic Marinas i dalje je zainteresovana za Jadransko brodogradilište Bijela, potvrdili su iz ove kompanije.

Kako je potvrđeno za Radio Jadran, ova kompanija je od Ministarstva održivog razvoja i turizma krajem prošle godine, zatražila UT uslove za izgradnju, rekonstrukciju i dogradnju objekta na 10 parcela, u Bijeloj na lokalitetu Pijavica.

“Zainteresovanost za brodogradilište Bijela je i dalje prisutno, a kako bismo se upoznali sa njim, odnosno da bismo sagledali trenutnu situaciju i eventualna ograničenja, zatražili smo UT uslove”, pojasnili su ove kompanije koja želi da u Bijeloj razvije remont jahti i megajahti.

Sekretar Tenderske komisije za privatizaciju Aleksandar Tičić, nedavno je potvrdio da ne postoji interesovanje za kupovinu imovine ove bijelske kompanije, jer je propao četvrti tender. Zato je zaključeno da se kroz programirani stečaj nađe investitor koji će u prelaznom periodu zadržati postojeću osnovnu djelatnost preduzeća, sa manjim brojem zaposlenih i investirati u djelatnost remonta jahti i megajahti u skladu sa zahtjevima iz prethodnog neuspjelog tendera.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *