Zaposleni u Sava Montenegro osiguranju dobrovoljno dali krv

Zaposleni u Sava Montenegro osiguranju su u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore sproveli akciju dobrovoljnog davanja krvi. Sava Montenegro AD već tradicionalno organizuje akcije doborovoljnog davanja krvi u drugoj polovini decembra – povodom obilježavanja Dana Društva (31.12.).

Akcija se sprovodi u svim gradovima Crne Gore, u kojima postoje prostorije Zavoda za transfuziju krvi – Podgorici, Nikšiću, Pljevljima, Baru, Kotoru, Risnu, Bijelom Polju, Beranama i Cetinju.

“Smatramo da je ovo najljepši način da zaključimo listu akcija koje sprovedemo u toku jedne godine. Zdravlje je najbitnije i u duhu predstojećih praznika zaposleni Sava Montenegro AD svima žele upravo to – dobro zdravlje. Svjesni svega što se dešava oko nas želimo da pomognemo i onima koje ne poznajemo, pa ovu akciju sprovodimo kako bi uvijek bilo dovoljno krvi za one čije zdravlje, odnosno život, zavise od nje. Kao što glasi naš slogan: za svaki slučaj!”, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

“Dajući krv, obezbjeđujemo sigurniju budućnost nama samima, našoj porodici i prijateljima. Želimo da svojim primjerom motivišemo građane da podržavaju akcije ovog tipa i budu učesnici u što većem broju sličnih.” – rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD.

Dana 18.12.2014. godine, na svečanosti u Tivtu, Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i Svjetska zdravstvena organizacija su Sava Montenegro osiguranju dodijelili priznanje za doprinos u promociji dobrovoljnog davalaštva krvi.

„Ono što činimo i dajemo ne osiromašuje nas, već nas čini bogatijima!“

Check Also

Ovo je najprodavaniji autmobil na svijetu

Najprodavaniji automobil na svijetu prošle godine bio je Toyota Corolla sa 1.236.380 prodatih vozila koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *