Ryanair: Iz Crne Gore do Londona za 19,99 eura

Dodajte komentar

Evropski niskotarifni avioprevoznik, Ryanair, pozvao je putnike da ne propuste božićnu ponudu i let iz Crne Gore do Londona u jednom pravcu u januaru, februaru i martu plate samo 19,99 eura.

Ryanair-ova božićna ponuda, uključuje sve takse i naknade, prenosi CDM.

“Putnici koji putuju sa ručnim prtljagom i prethodno ne izaberu sjedište ili ne koiriste privilegije prioritetnog ukrcaja, mogu rezervisati, čekirati se online i letjeti za 19,99 eura”, saopšteno je iz kompanije.

Letovi se moraju rezervisati na sajtu Ryanair.com do četvrtka prije ponoći.

“Putnici mogu da lete od Crne Gore do Londona za samo 19,99 eura u januaru, februaru i martu. Karte su dostupne do četvrtka i po ovim ‘ludim’ cijenama će sigurno biti odmah razgrabljene, pa apelujemo na kupce da rezervišu letove na sajtu kompanije prije nego se rasprodaju”, poručila je predstavnik Ryanair-a, Klaudia Kalazna.

Ona je kazala da samo Ryanair prodaje karte po najnižoj cijeni u Evropi sa negarantovanim izdacima za gorivo, za preko 1,6 hiljada ruta, spajajući 189 destinacija, istovremeno pružajući korisnički servis broj jedan u Evropi, sa najviše letova na vrijeme, najmanje otkazivanja i oštećenog prtljaga.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *