“Fun club”, nova ponuda za đake i studentre Societe generale banke Montenegro

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro je kreirala proizvod Fun Club  paket koji će mladom čovjeku biti podrška u svakodnevnom životu.

Paket proizvoda je namijenjen đacima i studentima od 13 do 26 godina starosti koji nijesu u radnom odnosu. Fun Club paket uključuje transakcioni račun, platnu karticu MasterCard Debit, SMS info servis, SMSConto i UNIQA osiguranje od zloupotrebe kartice.

Putem usluge SMSConto, za koji moraju potpisati i ugovor, mladi koji žive odvojeno od roditelja mogu jednostavno platiti račune putem poruke. Studenti koji su korisnici studentskih kredita Ministarstva prosvjete Crne Gore, studenti generacije i studenti sa prosječnom ocjenom iznad 9, kao i osnovci i srednjoškolci sa diplomom Luča, ovaj paket će koristiti 12 mjeseci bez naknade – navodi se u saopštenju banke.

– Pored Freš keš kredita za studentske školarine i školsku opremu, sa Fun Club paketom Societe Generale banka Montenegro nastoji da podrži mlade ljude i da ih upozna sa korišćenjem bankarskih proizvoda i benefitima koje oni pružaju – naveli su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *