Societe Generale banka Montenegro: Počinje VISA nagradna igra

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro nagrađuje korisnike VISA kartica nagradnom igrom VAŠA VISA ZA VAŠ AUTO koja počinje danas i traje do 15. februara 2015. godine.

Glavna nagrada je Citroen C-Elysee, a osam iPad mini od 16GB čine nedeljne nagrade. Svi korisnici kartica, izuzev korisnika VISA business kartica, koji tokom trajanja nagradne igre pet puta plate Visa karticom na POS terminalima ili na internetu, u igri su za Citroen C- Elysee, a za minimum dvije transakcije sedmično, u igri su za iPad mini 16 GB.

Nagradna igra važi za sve VISA platne kartice Societe Generale banke Montenegro za građane: Visa Electron, Visa Revolving, Visa Gold, Visa Classic POB.

Izvlačenje sedmičnih nagrada će se obavljati u prostorijama banke u Bulevaru revolucije 17, pomoću specijalnog softvera dizajniranog za ovu priliku, a rezultati će biti objavljeni na sajtu banke, dan nakon izvlačenja dobitnika. Svaki učesnik može osvojiti sedmičnu nagradu samo jednom, ali ukoliko do kraja nagradne igre obavi najmanje pet transakcija ima pravo učešća u u igri za glavnu nagradu. Izvlačenje dobitnika glavne nagrade će biti 20. februara 2015. godine, a rezultati će biti objavljenji putem sredstava javnog informisanja. Dobitnike nagrada će kontaktirati predstavnik Banke u roku od osam dana od dana izvlačenja nagradne igre.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *