Srbija: Erste banka i preko skajpa

Dodajte komentar

Erste banka je prva na tržištu Srbije koja je u svoj kontakt centar integrisala i pozive preko Skajpa, saopštava ova banka.

Na ovaj način će, kako se navodi, i klijenti iz inostranstva moći putem Skajpa besplatno da pozivaju korisnički centar, kako bi dobili informacije o proizvodima i uslugama, zakazali sastanak sa savjetnikom, ili riješili neki problem.

Direktorka Direkcije za razvoj poslovanja sa stanovništvom u Erste banci Aleksandra Ognjanović kaže da se često dešava da je klijentima koji se nalaze u inostranstvu potrebna informacija, pa je Skajp najlakši način da stupe u kontakt sa bankom.

“Potreban im je samo pristup Internetu. Smatramo da je ovo još jedan način da klijentima budemo uvjek dostupni, bez dodatnih troškova. Naravno, poziv preko Skajpa mogu nam uputiti i klijenti iz Srbije”, izjavila je ona.

Prema njenim riječima, Skajp je trenutno jedini servis na tržištu koji nudi ovakvu vrstu usluge kompanijama, i to samo u audio varijanti.

“Infrastruktura kontakt centra Erste Banke je spremna da integriše i ostale platforme poput Viber-a ili WhatsApp-a, čim ova usluga kod njih bude u ponudi za pravna lica”, naglasila je Ognjanović.

Korisničko ime Erste Banke na Skajpu je ErsteBankSerbia.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *