Atlas banka otvorila poslovnicu u Petnjici

Dodajte komentar

Atlas Banka AD Podgorica otvorila je svečano u Petnjici šalter čime će biti prva banka koja će svoje usluge pružiti stanovnicima najmlađe opštine u Crnoj Gori.

Poslovnicu je otvorio Glani izvšni direktor Atlas banke Đorđe Đurđić u prisustvu predsjednika Opštine Samira Agovića i predsjednika Skupštine opštine Petnjica Adnana Muhovića, kao i menadžmenta banke.

Ovo je dvadeset četvrta organizaciona jedinica na teritoriji Crne Gore, a još jednu Atlas Banka otvoriće uskoro u Podgoričkom Atlas Capital Centru.

Atlas banka je osnovana u aprilu 2002. godine.

“I veoma brzo stekla je ugled pouzdanog poslovnog partnera. Atlas banka u fokusu svog poslovanja ima sadašnje i buduće potrebe klijenta. U skladu sa tim potrebama, razvila je široku paletu proizvoda i usluga, i konstantno ulaže u razvoj novih, proizvoda. Preoblikovanjem uslužnog modela i prilagođavajući se potrebama lokalnog tržišta, nesmanjenim tempom pruža se finansijska podrška privredi i građanima”, kazali su u banci

Dodaju da banka nudi brz, efikasan i siguran platni promet u zemlji i sa inostranstvom, po povoljnim tarifama i ima u ponudi široku paletu platnih kartica, kao i kreditnih aranžmana.

“Tehnološki opremljena finansijska institucija uz visoko kvalifikovani kadar, Atlas banka je razvila eCommerce servis – uslugu prihvatanja platnih kartica putem Interneta, čime je on-line trgovcima omogućeno da svoje proizvode I usluge naplate putem platnih kartica u sigurnom okruženju I realnom vremenu. Takođe, banka nudi uslugu elektronskog bankarstva i trajnog naloga za sva fiksna ili promjenjiva, periodična plaćanja. Poslujući po visokim bankarskim standardima banka permanentno potvrđuje renome savremene bankarske institucije, koja pruža kvalitetnu podršku svojim klijentima”, ističu u banci.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *