Najbolje destinacije za odmor 2035. godine

Dodajte komentar

Svi pomalo planiramo naredni godišnji, ali neki to rade i – daleko unaprijed. Ukoliko želite da razveselite svoje nasljednike, ili samo sebe, pogledajte koje će destinacije biti hit u tridesetim i četrdesetim.

London

Da li ste znali da se ispod Londona nalazi sistem tunela koji je namijenjen isključivo za dostavljanje pošte? Iako zvuči nevjerovatno, London ima podzemno razgranati sistem poštanskih tunela koji su atrakcija koja tek treba da zaživi. Volite da istražujete?

Kambodža

Kambodža je poznata kao jedna od najjeftinijih destinacija na svijetu što se turizma tiče. Sa svojim predivnim prirodnim ljepotama i kulturnom baštinom očarava mnoge, a za nju se smatra kako će za 20 godina biti ono što je Francuska danas. A ko jednom posjeti hramove – uvijek se rado vraća.

Florida

Za 20 godina od današnjeg dana, na Floridu ćete odlaziti ne na plažu već u jedini zabavni park koji će vas odvesti skroz do Marsa. Iako nećete fizički napustiti Zemlju, moći ćete da posjetite simulator koji tek treba da bude izgrađen, a koji će vam omogućiti da doživite Mars u punom sjaju, piše Dnevnik.hr.

Japan

Obožavate filmove iz serijala o Hariju Poteru? Ako je tako, onda je vaše odredište budućnosti – Japan. Upravo će se u Japanu izgraditi veliki tematski park posvećen ovom najpoznatijem filmskom čarobnjaku, a vjeruje se kako bi mogao postati totalna hit atrakcija.

Španija

Svi vjerovatno znate za Gaudijevu katedralu Sagrada Familia u Barceloni. Iako nije nova, i postoji već dugi niz godina, ona bi tek 2026. godine trebalo da bude završena i predstavljena u punom sjaju.

Holandija

Osim po seksu, drogi, alkoholu i lalama, Holandija je poznata po još jednoj stvari – vjetrenjačama. Uskoro bi jedna takva vjetrenjača mogla biti prenamijenjena u veliku vrtešku koja bi trebalo da postane prava turistička atrakcija za one najmlađe.

Rusija

Ako do sada još niste posjetili Rusiju, predlažemo vam da sačekate još 20 godina kada se planira završetak najvišeg tornja na svijetu. Kako će biti izgrađen tek nešto dalje od St. Peterburga, ovaj toranj biće prava turistička atrakcija koja će obuhvatiti kino, akvarijum, planetarijum i restoran u oblacima. I sve to na nekih 1000 metara od zemlje…

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *