Donesi.com Crna Gora proslavlja 3. rođendan

Dodajte komentar

Ne tako davno, novembra 2011. godine, prvi put se u Crnoj Gori pojavio i predstavio popularni servis za naručivanje hrane putem Interneta – Donesi.com (www.donesi.com). Rođendanska atmosfera, povodom 3 godine postojanja servisa, protiče radno i pomalo euforično.

U odnosu na same početke rada servisa, dosta toga se promijenilo. Najbolje su to osjetili korisnici Donesi.com postavljanjem novog mobilnog sajta (m.donesi.com), kao i lansiranjem besplatnih iOS i Android aplikacija, koje dodatno olakšavaju sam proces naručivanja hrane. Aplikacije se mogu preuzeti sa Google Play i App Store.

Da je Donesi.com prepoznat kao inovativni servis koji pruža odličnu uslugu, dovoljno govori činjenica da su na samom početku poslovali samo u Podgorici i imali u ponudi svega 3 restorana, dok danas Donesi.com postoji u 7 gradova širom Crne Gore (Podgorica, Kotor, Bar, Budva, Tivat, Herceg Novi i Niksic) i sarađuje sa preko 35 odličnih restorana.

Donesi.com pomaže korisnicima da svoju omiljenu hranu naruče brže i lakše nego putem telefona. Glavna prednost servisa je činjenica da su svi najbolji restorani u gradu koji vrše dostavu hrane na jednom mjestu! Informacije na sajtu su ažurne i tačne, postoji veliki broj autentičnih fotografija jela u ponudi, kao i komentari i ocjene restorana od strane Donesi.com korisnika. Sam proces naručivanja je brz i jednostavan, a izbor hrane je zaista veliki – od tradicionalno popularnih pizza, preko jela sa roštilja i domaćih specijaliteta, pa sve do bisera jadranske, kineske, japanske i drugih kuhinja.

Ukoliko već niste, obavezno probajte Donesi.com kada budete htjeli da naručite hranu na vašu adresu. Naručite hranu lakše!

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *