Šta sve pitamo Google?(Infografika)

Australijska kompanija “Search Factory”, specijalizovana za optimizaciju internetstranica, sprovela je istraživanja o pitanjima koja postavljamo Googleu.

Iako se može lako pretpostaviti da ima mnogo bizarnih i nesvakidašnjih pitanja, jer je internet za to pravi Eldorado, istraživanje donosi tačan pregled najučestalijih neobičnih pitanja.

Najčešće pitanje je o tome postoji li Deda Mraz, u Australiji ovo pitanje mjesečno postavi 60.500 korisnika. Slijedi pitanje o razlozima ulaska u brak, koje mjesečno postavi 40.000 korisnika, i o tome kako dobiti na lotu.

18.000 korisnika interneta zanima zašto muškarci imaju bradavice, a isto toliko njih Googleu postavlja pitanje da li je Lady Gaga muškarac i kako pozvati momka na sastanak.

Gotovo 10.000 korisnika zanima kako izliječiti slomljeno srce, oni manje romantični žele da znaju kako izvršiti ubistvo i pritom proći nekažnjeno. To pitanje mjesečno u pretragu unese oko 2.000 ljudi.

Na dnu ljestvice je pitanje o tome kako sakriti leš; od Googlea na ovu nedoumicu odgovor traži oko 1.000 korisnika pretraživača mjesečno.

 

Check Also

U Privrednoj komori detaljno predstavljen Maršalov plan – Evropa sad

Predstavnici Ministarstva finansija i socijalnog staranja predstavili su Upravnom odboru Privredne komore Crne Gore Maršalov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *