Šta sve pitamo Google?(Infografika)

Australijska kompanija “Search Factory”, specijalizovana za optimizaciju internetstranica, sprovela je istraživanja o pitanjima koja postavljamo Googleu.

Iako se može lako pretpostaviti da ima mnogo bizarnih i nesvakidašnjih pitanja, jer je internet za to pravi Eldorado, istraživanje donosi tačan pregled najučestalijih neobičnih pitanja.

Najčešće pitanje je o tome postoji li Deda Mraz, u Australiji ovo pitanje mjesečno postavi 60.500 korisnika. Slijedi pitanje o razlozima ulaska u brak, koje mjesečno postavi 40.000 korisnika, i o tome kako dobiti na lotu.

18.000 korisnika interneta zanima zašto muškarci imaju bradavice, a isto toliko njih Googleu postavlja pitanje da li je Lady Gaga muškarac i kako pozvati momka na sastanak.

Gotovo 10.000 korisnika zanima kako izliječiti slomljeno srce, oni manje romantični žele da znaju kako izvršiti ubistvo i pritom proći nekažnjeno. To pitanje mjesečno u pretragu unese oko 2.000 ljudi.

Na dnu ljestvice je pitanje o tome kako sakriti leš; od Googlea na ovu nedoumicu odgovor traži oko 1.000 korisnika pretraživača mjesečno.

 

Check Also

Iz Rijada za Podgoricu od 28. jula

Saudijska aviokompanija Flynas, ujedno vodeća niskobudžetna aviokompanija na Bliskom Istoku, najavila je pokretanje prvih direktnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.