Kućište od metala krije kameru za „selfi“

Dodajte komentar

Južnokorejski „Samsung“ predstavio je nove pametne telefone Galaksi A5 i Galaksi A3, najtanje Galaksi telefone proizvedene do sada.

Prefinjenog dizajna, novi smart telefoni imaju napredne funkcije za lakše povezivanje sa društvenim mrežama, kao i super AMOLED ekran i prednju kameru od pet megapiksela.

– Uređaji imaju kućište od metala. Kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove – rekao je Dž. K. Šin, generalni direktor i direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji „Samsung elektroniks“.

Galaksi A5 i A3 su debljine 6,7, odnosno 6,9 milimetara. Sa prednjom kamerom od pet megapiksela i inovativnim funkcijama fotografisanja, kao što su njide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie, omogućavaju korisnicima da lakše nego ikada prave selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Korisnici takođe mogu da brzo i lako objavljuju fotografije i video-snimke na svojim omiljenim društvenim mrežama.

Oba uređaja opremljena su super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video-sadržaj u praktično svakom okruženju, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *