Nova linija za Švajcarsku: Edelweiss Air u Podgorici

Dodajte komentar

Crnogorska nacionalna aviokompanija Montenegro erlajnz” narednog ljeta dobiće konkurenciju na još jednoj svojoj liniji onoj iz Podgorice do Ciriha. Naime, švajcarska aviokompanija „Edelweiss Air” koja je, inače, vrlo dobro zastupljena u regionu bivše Jugoslavije, objavila je da će od 5. jula naredne godine uvesti sezonsku avio-liniju Cirih Podgorica Cirih.
„Edelweiss” će na ovoj liniji letjeti dva puta nedjeljno, avionima tipa „airbus A-320” i to srijedom i nedjeljom sa polaskom iz Ciriha u 7.30 časova i povratkom iz Podgorice u 9.45 sati.

To znači da će se letovi švajcarske kompanije skoro “poklapati” sa polovinom letova „Montenegro erlajnza” za Cirih jer naša kompanija trenutno za taj švajcarski grad saobraća četiri puta sedmično ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

„Edelweiss” koji Podgoricu smatra jednom od rastućih destinacija u Evropi zbog čega otvara saobraćaj sa crnogorskim glavnim gradom, ipak ne namjerava letjeti tokom cijele godine na ovoj liniji, već će njihovi avioni između Ciriha i Podgorice dogodine saobraćati samo do 24. oktobra.

Pored Podgorice, „Edelweiss” će sezonski letjeti i za Banjaluku i Split, dok ta kompanija ima stalne linije iz Švajcarske sa Skopljem i Prištinom.

vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *