Stigao Ajfon 6 – paprene cijene

Na zvaničnom sajtu Telenora objavljene su i cijene ovih uređaja, za korisnike devet različitih paketa. Najnovije modele mobilnih telefona kompanije Epl najskuplje će platiti korisnici “Premium” paketa, koji Ajfon 6 mogu kupiti po cijeni od jednog eura, uz dvogodišnju mjesečnu pretplatu od 89,9 eura, što ukupno iznosi 2.158 eura.

Građani Crne Gore počeli su u petak da rezervišu najnoviji Ajfon 6 i Ajfon 6 plus sajtova mobilnih operatera (Crnogorski Telekom i Telenor). Telefoni će se, kako je najavljeno, u zvaničnoj prodaji naći od 31. oktobra.

U Telenoru se bez ugovorne obaveze iPhone 6 (16GB) može kupiti po cijeni od 779 eura, dok je iPhone 6 Plus nešto skuplji i košta 879 eura. Cijene koje će korisnicima ponuditi Crnogorski Telekom još nijesu dostupne javnosti, pišu Vikend novine.

U okviru istog paketa u ponudi je i Ajfon 6 Plus, po jednokratnoj cijeni od 69 eura, što uz mjesečnu pretplatu tokom dvije godine korisnika ukupno košta 2.227 eura. Telenor korisnicima “Premium” paketa mjesečno nudi neograničene pozive u mreži, 3.000 besplatnih SMS poruka i minuta ka drugim mrežama, 10.000 megabajta interneta i 20 minuta u romingu.

U istom paketu, uz jednogodišnju pretplatu u istom iznosu, jednokratna cijena iPhona 6 je 659 eura, a iPhona 6 Plus 759 eura.

Najjeftinije će proći korisnici paketa “Prenesi i dopuni”, kojima je uz dvogodišnju mjesečnu pretplatu od 5,90 eura, iPhone 6 dostupan po jednokratnoj cijeni od 769 eura, što ukupno iznosi 849 eura. Ajfon 6 Plus, uz istu mjesečnu pretplatu, ima jednokratnu cijenu od 869 eura, što na kraju izađe 939 eura.

Hrvati znatno povoljniji

Cijene Ajfona 6 i 6 Plus pojavile su se na zvaničnom sajtu Hrvatskog Telekoma, i to za korisnike paketa pod nazivom “Plan za zabavu XXL” čija mjesečna pretplata iznosi 35 eura, i koji nudi neograničene razgovore u mreži, 500 minuta i sms poruka prema drugim mrežama.

U ponudi je, uz dvogodišnji ugovor, Ajfon 6 (16GB) po cijeni od 207 eura jednokratno i mjesečnu ratu od 13,40 eura, što ukupno iznosi 1.377 eura.

Ajfon 6 Plus (16GB) dostupan je, korisnicima paketa “Plan za zabavu XL”, čija je mjesečna pretplata 20 eura, uz 5.000 minuta i neograničene sms poruke prema ostalim mrežama i neograničene pozive u mreži, po jednokratnoj cijeni od 351 euro i mjesečnu ratu u iznosu od 13,40 eura.

Kada je Srbija u pitanju, Ajfon 6 i 6 Plus mogu se samo unaprijed naručiti, ali mobilni operateri nijesu istakli cijene, kao ni paketi uz koje će ih biti moguće kupiti.

Check Also

Švedski gigant za 148 miliona dolara kupio zagrebački Nanobit

Švedski proizvođač mobilnih igara Stillfront grupa preuzela je zagrebački Nanobit za 148 miliona dolara ili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *