Montenegroberza izdala novu brošuru

Dodajte komentar

Montenegroberza objavila je novu brošuru čiji je cilj još jedan pokušaj afirmacije tržišta kapitala. U brošuri pod nazivom Berzansko tržište Montenegroberze – crnogorsko tržište odabranih su, kako je saopšteno, na jednom mjestu prikazane najkvalitetnije kompanije koje se kotiraju na berzi.

Brošuru možete pogledati OVDJE.

Iz berze je saopšteno da je cilj i da se investiciona javnost informiše regulativi, opštim trendovima na Montenegroberzi, organizaciji tržišta, pojedinačnim hartijama od vrijednosti koje se nalaze na tržištu.

U brošuri su najvažnije informacije o Atlas, Hipotekarnoj, Prvoj, Crnogorskoj komercijalnoj i Komercijalnoj banci Budva, te Invest banci Montenegro, Crnogorskom Telekomu, Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, Plantažama, kompaniji CMC, Institutu “Simo Milošević”, Jadranskom brodogradilištu.

Brošura obuhvata i Kontejnerske terminale i generalne terete, Luku Bar, Mješovito, Montecargo, Rudnik uglja, Swiss osiguranje, Zetatrans, Željezničku infrastrukturu, Željeznički prevoz, Barsku plovidbu, Budvansku rivijeru, Elektroprivredu, Jugopetrol, Marinu Bar i Ulcinjsku rivijeru.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *