Societe Generale Montenegro ponudila Respekt gotovinske kredite za penzionere sa životnim osiguranjem

Cijeneći ih kao veoma važnu i lojalnu grupu svojih klijenata Societe Generale Montenegro ponudila je izuzetno povoljan gotovinski kredit za penzionere.

Respekt gotovinski krediti za penzionere namijenjeni su svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji svoje penzije primaju preko računa u Societe Generale banci Montenegro.

Iz Societe Generale banke su saopštili da se respekt krediti za penzionere odobravaju bez žiranata u iznosima do 10 000 eura, uz rok otplate do 8 godina i obezbjeđenje polisom životnog osiguranja. Dodatna povoljnost jeste i mogućnost otplate kredita do 75 godina starosti u momentu isplate poslednje rate kredita. Societe Generale banka Montenegro je, u skladu sa zakonskom regulativom, licencirana za poslove zastupanja u osiguranju, pa naši klijenti od sada mogu aplicirati za polisu životnog osiguranja u svakoj od ekspozitura banke u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama.

– Ovom novinom, naši klijenti penzioneri će znatno uštedjeti u vremenu jer će zahtjev za polisu životnog osiguranja moći podnijeti u samoj ekspozituri banke gdje se polisa i odobrava. Partner Societe Generale banke Montenegro u životnom osiguranju je Merkur osiguranje, a namjera banke je da saradnju uspostavi i sa drugim osiguravajućim kućama – saopštili su iz banke.

Check Also

Povoljniji prevoz za građane upućene na liječenje van Crne Gore

Fond za zdravstveno osiguranje i nacionalna avio-kompanija Air Montenegro potpisali su Protokol o saradnji kojim …

Leave a Reply

Your email address will not be published.