Premium predstavio: MasterCard® PayPass™ Stiker

Dodajte komentar

Zajednički PREMIUM program Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma obilježava uspješnu treću godišnjicu, a MasterCard® Premium PayPass™ kartica godinu dana od premijernog lansiranja na crnogorskom tržištu. Hipotekarna banka značajni datum obilježava uvođenjem još jedne inovacije na crnogorsko tržište – beskontaktne platne naljepnice tzv. Premium Stikera.

Hipotekarna banka, lider u inovativnosti na crnogorskom bankarskom tržištu, još jednom svoja obećanja pretvara u djela. Po prvi put građanima se nudi novi vid beskontaktnog plaćanja – brzog, jednostavnog i sigurnog. Premium MasterCard® PayPass™ Stiker je prije svega praktičan, jer je malih dimenzija i pogodan da se zalijepi na predmet koji je stalno uz korisnika kao što je npr. mobilni telefon ili privjezak za ključeve.

Premium Stiker zasnovan je na beskontaktnoj tehnologiji što znači da se plaćanje obavlja prislanjanjem naljepnice na PayPass™ čitač. Ovaj vid plaćanja je prije svega siguran, jer se prilikom plaćanja korisnik ne odvaja od svog stikera. Za iznose preko 15 eura, a radi maksimalne zaštite klijenta i potpune bezbjednosti transakcije, potrebna je verifikacija putem PIN koda.
Svi postojeći korisnici Premium Plus MasterCard® PayPass™ kartica mogu odmah aplicirati za Premium Stiker a ukoliko to već nijesu, dovoljno je da posjete najbližu filijalu Hipotekarne banke, I informišu se kako najbrže da postanu korisnici istog.
Premium MasterCard® PayPass™ kartica i Stiker omogućavaju popuste do 25 % i plaćanje do 12 rata bez kamate na preko 600 prodajnih mjesta širom Crne Gore.

‘’Ponosni smo, prije svega, što sa našim partnerima, Crnogorskim Telekomom i MasterCard-om, slavimo uspješnost Premium programa. Danas na crnogorsko bankarsko tržište uvodimo novi, savremeni proizvod za brzo plaćanje – Premium Stiker i time još jednom dokazujemo da smo aktivnim i kontinuiranim akcijama na uvođenju najsavremenijih bankarskih servisa u potpunosti posvećeni svojim klijentima. Prva zajednička partnerska kartica na crnogorskom tržištu, koja je i prva PayPass™ kartica, ponovo dobija epitet eskluzivnosti, a to je svakako najljepši rođendanski poklon za sve njene imaoce, postojeće i buduće”, rekao je na konferenciji za novinare, Aleksandar Mitrović, izvršni direktor za poslove podrške poslovanju Hipotekarne banke.

Đuro Stojanović, direktor rezidencijalnog marketinga Crnogorskog Telekoma naglasio je:”Protekle su tri godine otkako smo zajedno, otkako su Telekom i Hipotekarna banka, krenuli u zajednički Premium program, prvi takve vrste u našoj zemlji. Rekao bih, da se tokom tih godina potpuno iskristalisalo to što od početka vezuje naše dvije kompanije, a to je inovativnost servisa, usluga i tehnologija, a posebno kompletnog Premium programa”, izjavio je Đuro Stojanović, direktor rezidencijalnog marketinga iz Crnogorskog Telekoma.

“Danas smo tu da promovišemo još jedan inovativni servis -mogućnost plaćanja stikerom, što je svakako novi korak ka inovativnosti Premium programa. Vjerujem da će crnogorski građani zaista uživati u ovom novom načinu plaćanja, i svim prednostima, jednostavnosti i funkcionalnosti, koje nosi. Posebno se radujem što korisnici Telekoma imaju ekskluzivno pravo da koriste sve prednosti plaćanja stikerom i sigurni smo da je pred nama i našim klijentima još mnogo toga što će ih obradovati u narednim projektima”, rekao je Stojanović.

Hipotekarna banka partnerske odnose gradi samo sa najboljima, pa tako i najnoviji Premium Stiker, pored tri MasterCard® platne kartice: Premium MasterCard® PayPass™, MasterCard® Platinum PayPass™ Porto Premier, MasterCard® Gold, stiže iz MasterCard® porodice.

Hipotekarna banka primjenjuje dobru bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih klijenata.

O premium programu

PREMIUM MasterCard® PayPass™ su co-brand kartice Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne Banke. Kartice su namijenjene samo fizičkim licima, koji su korisnici usluga Crnogorskog Telekoma. Nije potrebno da klijent prima platu preko Hipotekarne banke – dovoljno je da ima otvoren račun. Kod svih partnera Premium programa, korisnicima se nude povoljni uslovi kupovine: popusti od 3% do 25 % popusta na preko 600 prodajnih mjesta u Crnoj Gori, dodatni popusti od 5% na cijene telefona u T-Shop-ovima, podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke bez provizije, mogućnost kupovine na rate, mogućnost plaćanja telefonskog računa u T-centrima i na bankomatima Hipotekarne banke bez provizije.
Hipotekarna banka nudi i Premium & NRG paket po cijeni od 5€, koji sadrži Premium MasterCard® PayPass™karticu i gratis NRG prepaid tarifu sa 3 € kredita. Ovaj paket podrazumijeva sljedeće povoljnosti: Premium MasterCard® PayPass™ kartica, 5 EUR jednokratna naknada za godinu dana, bez mjesečne naknade, internacionalna MasterCard® PayPass™kartica, na preko 600 prodajnih mjesta kupovina sa popustom, za trgovinu na POS terminalima i preko Interneta, podizanje novca na HB bankomatima bez provizije, kartica je aktivna godinu dana od datuma izdavanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *