Povoljnije do automobila uz Hypo leasing

Hypo Alpe Adria banka je i ove godine pripremila specijalne uslove za sve kupce na Sajmu automobila u Budvi koji traje od 8. do 12. oktobra i, kako je saopšteno iz te banke, svi zainteresovani klijenti moći će na izložbenom prostoru doći do odabranog vozila pod posebnim uslovima – nižem učešću, nižoj kamati od osam odsto i bez troškova obrade.

Na osnovu uspješne saradnje sa distributerima automobila, pripremili su i posebne akcije.

“Na njihovim izložbenim prostorima naše ljubazne hostese čekaju klijente da im pruže sve neophodne informacije a banka će, specijalno za Sajam automobila, ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke”, navodi se u saopštenju.

Za sklapanje ugovora potrebno je proći pet koraka: Odabrati auto, popuniti zahtjev za finansiranje i prikupiti dokumentaciju, banka u roku od 48 sati donese odluku, potpiše se ugovor i na kraju klijent odabere osiguranje.

“Sajamski uslovi važe do 17. oktobra 2014, do kada je potrebno da klijenti dostave potrebnu dokumentaciju”, zaključuje se u saopštenju.

Pet koraka do novog vozila:

1. Odaberite predmet i Hypo Leasing će napraviti najbolje rješenje

2. Popunite zahtjev za finansiranje i prikupite dokumentaciju

3. Hypo Leasing će izvršiti odobrenje za 48h

4. Potpišite ugovor

5. Odaberite osiguranje

Check Also

Crnogorski elektroprenosni sistem dijeli dividendu od preko 7,4 miliona eura

Održana je deveta vanredna Skupština akcionara Crnogorskog elektroprenosnog sistema, kojom je predsjedavao v.d. izvršnog direktora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *