Danas počinje Sajam automobila u Budvi

Dodajte komentar

Sajam automobila, na kojem će se predstaviti 60 renomiranih svjetskih brendova, počeće danas na Jadranskom sajmu u Budvi.

– Posjetioci manifestacije, koja će trajati do nedjelje, imaće priliku da se upoznaju sa najkompletnijom ponudom modela u skoro svim segmentima automobilske industrije od malih gradskih automobila, porodičnih i poslovnih limuzina, SUV i sportskih modela, vozila sa hibridnim pogonom, sve do predvodnika novih automobilskih tehnologija poznatih svjetskih premium brendova. Značajan broj modela na sajmu će biti premijerno prikazan na crnogorskom ili tržištu regiona – saopštili su iz Jadranskog sajma.

Najavljena je i svjetska vicepremijera automobila ,,nissan pulsar“, paralelno sa sajmom automobila u Parizu.

Uz taj model će na štandu Alliancea premijerno u Crnoj Gori biti predstavljen ,,nissan X-trail“, ,,renault twingo“, ,,renault clio RS monaco“ i ,,crossover nissan qashqai“, dok će Efel Motors premijerno predstaviti ,,toyotu aygo“, ,,novi yaris“, IS model premium brenda Lexus. Planirano je i premijerno predstavljanje ,,citroena C4 cactusa“ i ,,citroena jumpera“.

– U programu Yamaha posebna zanimljivost su Yamahin prvi motocikl na tri točka ,,Yamaha TriCity“ i model ,,Majesty 125r“. Ljetopis Automotive će premijerno predstaviti S klasu ,,4matic coupe“, a biće predstavljena i SKlasa 63 ,,AMG 4MATIC“, kao i novu V klasu, novi model C klase i novi GLA, kazali su predstavnici Jadranskog sajma.

Oni su dodali da je od posebne važnosti i prisustvo osiguravajućih kuća, lizing kompanija i banaka, koje u saradnji sa izlagačima pripremaju povoljne finansijske aranžmane i kratke, efikasne procedure kupovine i preuzimanja vozila.

Planirano je i dodjeljivanje novinarske nagrade za najbolje izložene modele u više kategorija, a posjetioci će uz učešće u nagradnoj igri birati favorita publike.

Jadranski sajam će dodijeliti i tradicionalnu nagradu Expo Trophy za najbolji izlagački nastup.

Planirano je da se u okviru sajma organizuju predavanja i pokazne vježbe na temu bezbjednosti u saobraćaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *