Societe Generale Montenegro nagradila najstarijeg klijenta

Dodajte komentar

Širom svijeta 1.oktobar obilježava se kao međunarodni Dan starih. To je dobra prilika da se podsjetimo da je starijima naša pažnja neophodna i da im treba pomoći da svoju starost prožive lijepo i dostojanstveno.

U Crnoj Gori živi preko 80 000 osoba starijih od 65 godina, a procjenjuje se da će do 2050.godine četvrtina stanovništva u našoj zemlji imati više od 65 godina. Istraživanja pokazuju da su stari u Crnoj Gori osjetljiva grupa I da im zbog problema kao što su loše zdravlje, a često i nemogućnost da brinu sami o sebi, treba posvetiti posebnu pažnju.

U sklopu obilježavanja Dana starih Societe Generale banka Montenegro odlučila je da posjeti svog najstarijeg klijenta i uruči mu prigodan poklon. Najstariji klijent banke je gospođa Vasiljka Šćepanović, iz sela Lazarev krst u blizini Danilovgrada.

– “Gospođa Vasiljka Šćepanović, vesela starica od 104 godine, najstariji je klijent naše banke pa smo odlučili da je posjetimo i provedemo neko vrijeme sa njom. Željeli smo da joj uručimo prigodan poklon, ali je gospođa Vasiljka skromno odgovorila da svega ima i da joj ništa ne treba, a da smo joj svakako dobrodošli u posjetu. Već godinama gospođa Vasiljka prima svoju penziju u ekspozituri Societe Generale banke Montenegro u Danilovgradu pa smo odlučili da joj, kao našem najstarijem i vjernom klijentu poklonimo dvostruki iznos njene sadašnje penzije. – rekla je Slađana Radović u ime Societe Generale banke Montenegro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *