Prvi utisci o tabletu Tesla L7

Dodajte komentar

Tesla tablet stiže u lijepo dizajniranoj kutiji u kojoj, osim samog uređaja, dobijate i OTG kabl, adapter i Micro USB kabl.

Tablet je prilično dobro napravljen, posebno kada se uporedi sa ostalim tabletima ovog cjenovnog ranga. Ima blago zaobljene ivice i može udubno da se drži u jednoj ruci. Ekran je dimenzije 7”, rezolucije 1024×600 piksela i ima podrazumijevanu vertikalnu orjentaciju.

Kabl OTG (On The Go) vam omogućava povezivanje raznih uređaja sa tabletom, a vjerovatno najkorisnija će vam biti mogućnost povezivanja 3G modema, kako bi imali internet gdje nije dostupan WiFi signal.

Što se tiče specifikacija, tablet posjeduje Intel procesor i 8 GB internog smještajnog prostora, što se može proširiti do 32 GB pomoću mikro SD kartice. Sve to pokreće verzija Androida Kit Kat 4.4.2.

Većina priključaka i dugmića se nalazi na gornjoj užoj strani:

Dok na zadnjoj strani imate sljedeće:

Pored ovoga, postoji i prednja kamera smještena u lijevom gornjem uglu koju možete koristiti za potrebe Skype-a. Nakon startovanja uređaja, uvjerili smo se da intelov procesor i 2 GB RAM-a čine da se glatko prolazi kroz sve menije, što je vrlo važno kada se razmišlja o osjećaju koji ima korisnik prilikom korišćenja.

Ekran dobro reaguje na dodir. Tablet ovih dimenzija se može ugodno koristiti za konzumaciju različitih medijskih sadržaja, čitanje elektronskih knjiga, pretraživanje web-a i slično. O trajanju baterije i rezultatima testova koje ćemo sprovesti, pisaćemo u kompletnoj recenziji za nekoliko sedmica.

Za sada, na osnovu prvih utisaka, možemo reći da nabavka ovog tableta, po cijeni od 69,99 eura predstavlja dobru kupovinu.

http://www.2bi.me/blog60.html, Željko Popović

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *